Terabit LAN 12 år!

Äntligen har vi nått höstens högtid nummer ett och vi närmar oss Terabit Lan. Vi har bokat upp Kungshamns Folkets Hus och kommer sätta upp Terabit Lan 3-6 November.

Biljettsläpp den 3 oktober klockan 19:00, så se till att tagga igång alla datorintresserade vännerna så ingen missar att få en bordsplats.

Nu när vi firar 12 år av Terabit så vill vi fira detta lite extra och kommer ha fantastiska vinster i priserna och 60+ bordsplatser. Ett riktigt fett LAN man inte vill missa. Utöver detta har vi även andra nyheter.

Sovsal ut – Fortnite corner in.

Under våren så testade vi att inte ha en sovsal på Terabit Lan utan använda oss mer av Quiet Hours där vi nästintill har det helt tyst i lokalen. Detta sker mellan 02:00 – 08:00 så att alla kan få sin skönhetssömn direkt i LAN-Lokalen eller där hemma för er som bor i närheten. En utvilad gamer spelar bättre och orkar med att LAN’a mer! Istället för sovsal presenterar vi nu Fortnight corner, ett område för de som verkligen älskar Fortnite och vill tävla i Fortnite dagligen. Detta området kommer vara perfekt för de lite yngre besökarna som vill spela tillsammans.

Tik-Tok & creative area.

Alltid velat vara en TikTok-star, inga problem, Vi kommer ha en upplyst snygg monter där du kan sätta fast din telefon på stativ och spela in dina bästa TikTok-klipp direkt på Terabit Lan!

Detta tillsammans med creative-area där man kan ta roliga bilder i peruker, dräkter och andra roliga prylar. Kom och skapa klipp tillsammans.

Häng i Discord.

Missa inga roligheter och spela med oss, våran Discord är alltid öppen och ni kan även höra av er för att kunna jobba med oss i Crew om du vill hjälpa till.

Mer info kommer löpande.