Vår sovsal är tillbaka – Sov över på Terabit Lan!

Hej alla gamingsjälar och tech-entusiaster! Stora nyheter från Terabit Lan i Kungshamn: vår älskade sovsal är tillbaka och redo att välkomna er för en helhelgs äventyr! Det är dags att packa liggunderlag, sovsäck och kudde, och förbereda sig för en oförglömlig helg fylld med spel, gemenskap och lite gott snack mitt i natten.

För första gången på länge har ni möjligheten att inte bara spela non-stop utan också att stanna över natten i vår sovsal. Det är den perfekta chansen att verkligen dyka in i Terabit-världen och inte missa en enda sekund av spänningen. Våra “quiet hours” under natten säkerställer att alla får en chans till vilsam sömn efter en lång dag framför skärmen.

Och oroa er inte, ni kommer inte att svälta! Terabit Kiosken håller öppet även under nattetid. Är du sugen på något riktigt gott mitt i natten? Vår berömda Terabit Hot Jalapeno Burger väntar på dig närhelst hungern slår till.

För att ta del av denna unika upplevelse behöver du vara minst 15 år och inneha antingen ett besökspass eller en bordsplats. Det är en perfekt möjlighet att träffa gamla vänner och göra nya, allt under samma tak med spel och skratt som gemensam nämnare.

Så, vad väntar du på? Boka din plats, packa din väska och gör dig redo för en helg du sent kommer att glömma. Terabit Lan är inte bara ett event, det är en upplevelse som förenar likasinnade och skapar minnen för livet. Vi ses där!